Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid Sameday, Urgent Cargus, NemoExpres, Fan Curier, etc. sau Posta Romana. Costurile de transport si plata ramburs, sunt suportate integral de catre beneficiar.Daca valoarea neta a comenzii depaseste 500 Ron costurile de transport sunt gratuite pentru beneficiar, fiind suportate de catre expeditor.Prin lansarea comenzii pe acest site beneficiarul declara ca este de acord si accepta conditile de transport mentionate in acest capitol.

Taxa de transport si plata ramburs, este diferita de la operator la operator. In general coletele sunt transmise catre beneficiar de catre societatea noastra cu operatorul URGENT CARGUS. Pentru clientii aflati pe raza resedintelor de judet si in general a oraselor mari, taxa de transport si ramburs este de aprox. 21 ron (cu T.V.A.)pentru coletele ce nu depasesc 10 Kg indiferent de numarul produselor comandate. Pentru clientii aflati in afara resedintelor de judet ori a oraselor unde firmele de curierat nu au sedii comerciale, la taxa de 21 ron. se adauga o taxa suplimentara in functie de distanta la care se afla de ruta curierului. Taxa de transport se poate calcula pe siturile transportatorilor.

In cazul in care clientul doreste o alta modalitate de livrare este rugat sa notifice in prealabil. Daca clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate renunta la comanda fara nici un fel de obligatii, inainte de confirmare. Dupa lansarea, confirmarea si expeditia coletului, taxele de transport in cazul renuntarii la cumparare intra in sarcina exclusiva a beneficiarului.

Pentru livrarile prin intermediul Postei Romane se vor lua in calcul tarifele practicate de aceasta institutie.

Termen de livrare

Livrarea se face in maxim 48 de ore de la data confirmarii comenzii, in limita stocului disponibil, pentru livrarile efectuate prin serviciile de curierat rapid. Pentru varianta de livrare prin serviciile Postei Romane termenul de livrare poate creste semnificativ.

Comenzile efectuate in zilele legale de sarbatoare sau week-end vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Produs adaugat la favorite.